برای کیک و شیرینی،زیتون پرورده و فسنجان از چه مغز گردو هایی استفاده کنیم؟
اگر قصد تهیه شیرینی و کیک گردویی،فسنجان،زیتون پرورده و یا هر نوع غذایی که نیازمند استفاده مغز گردو هستید ما در مجله فروشگاه آجیل بار مغز گردو هایی به شما معرفی و بررسی خواهیم کرد که از لحاظ قیمت و کیفیت مناسب می باشد،
برای شیرینی و کیک چه مغز گردویی مناسب است؟
مغز گردو هایی که برای کیک و شیرینی استفاده می شود اغلب مغز گردوی نصفه و دندانه ، مغز گردوی دندانه و مغز گردوی دندانه ریز می باشد که از لحاظ قیمت،مناسب و ارزان می باشد اما از لحاظ کیفیت دارای سفیدی و تازگی بالا می باشد تا بتوان با قیمتی بسیار پایین تر از مغز گردوی سالم و دوپر اما با همان کیفیت این مغز گردو هارا تهیه کرد
برای تهیه خورشت و فسنجان از چه مغز گردویی استفاده میشود؟
فسنجان یا فسنجون یکی از غذا های پرطرفدار در بین ایرانی ها می باشد و یکی از مواد اولیه این غذای لذیذ مغز گردو می باشد،استفاده مغز گردو در فسنجان به صورت پودر مغز گردو می باشد و برخی از افراد مغز گردوی قهوه ای یا مغز گردوی فسنجانی خریداری کرده و برای استفاده در این خورشت پودر می نمایند.
برای زیتون پرورده چه مغز گردویی استفاده می شود؟
زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد که یکی از مواد اولیه آن مغز گردو می باشد،
مغز گردو در این چاشنی بسیار لذیذ به صورت پودر مغز گردو مصرف می شود که هم از لحاظ قیمت بسیار مناسب بوده و هم تازگی و کیفیت بالایی دارد تا بتوان این چاشنی را با بهترین کیفیت تهیه کرد.
-در صورتی که قصد مشاهده و خرید هر یک از محصولاتی که در بالا به آن اشاره شده روی کلمات آبی رنگ کلیک نمایید.